3-Årig Kunstterapeut Uddannelse – Instituttet og forplejning

3-Årig Kunstterapeut Uddannelse – Instituttet og forplejning2019-05-13T15:29:34+02:00

Instituttet

Om Instituttet i Danmark

Institut for Kunstterapi har kursuscenter på adressen Buen 15, 7321 Gadbjerg, Danmark der ligger mellem Billund og Vejle.

Det er et tidligere plejehjem, hvortil vi har fået bygget et større pyramiderum til vores undervisning. Der er plads til ca. 60 mennesker. Derudover har vi et mindre grupperum med plads til ca. 14, et mindre atelier med plads til ca. 14, samt et udendørs atelier med plads til 20.

Der er i alt 48 sengepladser på skolen, fordelt på 24 værelser, hvilket betyder at vi kan tilbyde de fleste elever eneværelser i forbindelse med kursusperioderne. Da vi har fuld forplejning under kurserne forefindes køkken og spisestue med dertil hørende faciliteter. Der er to kokke ansat ved skolen.

Der er indrettet et bibliotek med faglitteratur, trådløst netværk, samt en pc til fri afbenyttelse. Der forefindes lysbilledapparat, video og dvd udstyr, tv, samt overhead apparat. Derudover har vi et klinikrum med mulighed for individuel terapi.

Kost & Logi

Mad

De studerende anretter selv morgenmad og aftensmad som kokken har forberedt, mens det varme måltid midt på dagen laves og serveres af kokken.
Den sidste aften på kurset er der en særlig festmiddag.
De studerende vasker selv op efter alle måltider.

Overnatning

Eleverne bor på skolen under kursus ugen i enkeltværelse.
Fællesskabet under kursusugerne udgør en vigtig del af den sociale udviklingsproces, og bidrager til den studerendes oplevelse af tryghed og sammenhold under uddannelsen.